“Укравтодор” до 2025 року побудує майже півтори тисячі кілометрів цементобетонних доріг

2021-07-07

Державное агентство автомобильной доріг Украины до 2025 года плану побудувати в Україні 1,4 тисячі кілометрів цементобетонных доріг, при этом південний регіон буде цільовим, повідомив директор департамента розвитку доріг «УкравйодІ Андрі».

Переда Національный Промисловий Портал с посылками на ЦТС.

«В даний час у нас близько 1% доріг держзначення в цементобетонні, але одне из завдань» Укравтодору »- збільшити цей відсоток до 3%. Це будуть південні напрямки, регіони - Одеса, Херсон, Миколаїв. Також це будуть дороги в порти, тому біля кар'єрів, елеваторів тощо, там більше транспорту, який перевантажує наши дороги », - зазначив він.

За словами директора департамента розвитку доріг «Укравтодору», в перспективі зробить цементобетонные дороги за напрямки Харків - Перещепино, Благовіщенське - Миколаїв, Одесса - Новий Буг, Борисполь - Маріуполь.


Івко зазначив, що вже будуються или проєктуються такі, як Дніпро - Решетилівка, Олександрівка - Миколаїв (зроблені роботи на 8 км), обхід Житомира, Одесса - Південний, Одесса - Новоазовск.

«Відносно дороги М-28 Одеса-Південний с Одеським морським портом. Уже подписано контракт, це дорога - 5,3 км (…) На момент у нас вже стадия «В» - роботи почали виконуватися. Цей проєкт масштабний, у 2022 года році ми його завершимо », - додав він.

Слідкуйте за новими замовленнями на нашому Telegram-каналі

Підписатись

Підпишіться на наш Telegram-канал,
щоб слідкувати за новими замовленнями

Telegram-канал Зроблю!

Поділитися

Поділитися:

Відправити на сторінку:

Відправити посилання
на цю сторінку

Сервіс пошуку виконавців для робіт в промисловості