ММК представляє міцну сталь для металообробки

2021-10-06

Магнітогорський металургійний комбінатпрінімает участь в 19-ій міжнародній виставці-форумі «Промисловий салон.  Металообробка », що відкривається сьогодні в Самарі.

 Захід буде проходити з 22 по 24 вересня 2021 року.  Тематика цього великого багатогалузевого виставкового проекту Поволзької регіону охоплює такі напрямки як верстатобудування, металообробне обладнання, матеріали для металообробки;  ковальсько-пресове, гідравлічне та пневматичне обладнання;  зварювання і багато іншого.  Тому особливий інтерес в широкій номенклатурі металопродукції, яку ММК презентує на виставці, для учасників та гостей заходу повинна представляти лінійка високоміцних і зносостійких сталей, що випускаються під брендом MAGSTRONG.

 Стали MAGSTRONG забезпечують високу стійкість до абразивного зносу і ударну в'язкість, хорошу зварюваність і оброблюваність, дозволяють збільшити термін служби виробів з даного металопрокату в порівнянні з традиційно застосовуваними матеріалами.  Це, в свою чергу, веде до значного збільшення міжремонтних періодів експлуатації та зниження простоїв обладнання, зменшення металоємності виробів.  Не поступаючись за своїми характеристиками зарубіжним аналогам, стали MAGSTRONG при цьому є імпортозамінних, мають меншу вартість, що також дозволяє знижувати витрати споживача

Слідкуйте за новими замовленнями на нашому Telegram-каналі

Підписатись

Підпишіться на наш Telegram-канал,
щоб слідкувати за новими замовленнями

Telegram-канал Зроблю!

Поділитися

Поділитися:

Відправити на сторінку:

Відправити посилання
на цю сторінку

Сервіс пошуку виконавців для робіт в промисловості