Україна в липні збільшила експорт г / к прокату в ЄС в 64 рази

2021-09-24

Металургійні підприємства України в липні 2021 наростили експорт гарячекатаного прокату в ЄС в 63,8 рази в порівнянні з липнем 2020 року - до 89,4 тис. Т. Про це повідомив Argus Media.

 У порівнянні з червнем 2021 року Україна в липні 2021 року наростила експорт г / к прокату в ЄС на 35,9%.

 Argus Media зазначає, що експорт української металопродукції в ЄС збільшився, незважаючи на дію мит.  Захисні заходи обмежували обсяги поставок продукції в ЄС останні кілька років.

 Всього ЄС в липні 2021 року наростив імпорт г / к прокату вдвічі в порівнянні з липнем 2020 року - до 1,18 млн т. Argus Media пояснює зростання поставок збільшенням імпорту металопродукції з Індії.

 На Індію в липні припало 35% від загального обсягу імпорту г / к прокату в ЄС - 410,5 тис. Т. Це на 796,3% більше в порівнянні з липнем 2020 року.  Індія збільшила експорт металопродукції через зниження внутрішнього попиту в зв'язку з поширенням нового штаму коронавируса.

 На Туреччину і Росію в липні припало 15% від загального обсягу імпорту г / к прокату в ЄС.

 Нагадаємо, що в липні індійські підприємства за добу вичерпали квоту на поставку в ЄС г / к прокату, видану на третій квартал.  Квота на експорт г / к прокату в ЄС на третій квартал для індійських підприємств склала 169,7 тис. Т. При цьому до початку кварталу 330 тис. Т металопродукції вже чекали поставки в ЄС.

 Метпідприємства України тим временемуже повністю вичерпали індивідуальну квоту на поставки профілю полого в ЄС на третій квартал.  Українські металурги експортували в ЄС допустимі 17,03 тис. Т профілю.

 Індивідуальна квота на постачання в ЄС холоднокатаного прокату з нелегованої та легованої сталі вичерпана на 93,27%.




                                                                                                     детально за посиланням

Слідкуйте за новими замовленнями на нашому Telegram-каналі

Підписатись

Підпишіться на наш Telegram-канал,
щоб слідкувати за новими замовленнями

Telegram-канал Зроблю!

Поділитися

Поділитися:

Відправити на сторінку:

Відправити посилання
на цю сторінку

Сервіс пошуку виконавців для робіт в промисловості