КОМІТЕТ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ ОЗНАЙОМИВСЯ ІЗ РЕМОНТОМ ОБ’ЄКТУ «ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА» В ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСТІ

2021-07-12

6 липня штучну споруду оглянули учасники виїзного засідання парламентського комітету з питань аграрної та земельної політики. До наради на об’єкті «Великого будівництва» долучився і директор Департаменту розвитку доріг Укравтодору Андрій Івко.

Під час зустрічі присутні ознайомились з перебігом робіт на штучній споруді, обговорили можливість прискорення робіт та поспілкувались з представниками підрядної організації.

Інформуючи про роботи, що вже виконані, та строки завершення капремонту, Андрій Івко зауважив, що підрядник вкладається в затверджений графік та вже найближчим часом рух для транспортних засобів мостом буде дозволено.

Довідково:

Капремонт мосту через річку Случ у селі Чижівка розрахований до кінця 2021 року. На даний час проводиться влаштування деформаційних швів, укріплення конусів, облаштування підходів до мосту та влаштування перильного огородження.

Наступні етапи:

· влаштування двошарового асфальтобетонного покриття,

· виконання робіт з безпеки руху.

За проєктом передбачено переправу через річку Случ дещо розширити та продовжити. Заплановані ремонтні роботи дозволять поліпшити її транспортно-експлуатаційні показники та довести технічні параметри мосту до нормативів. Відновлена штучна споруда буде завдовжки 102,7 м.

Підрядна організація: Представництво «SP.ZO.O.Mast — Bud».

На час ремонту штучної споруди об’їзд здійснюється автомобільними дорогами Т-06-13 Коростень – /М-07/ через Кожухівку, М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський та М-06 Київ – Чоп.

Окрім мосту через річку Случ на автошляху Р-49 заплановано провести ремонт ділянки дороги між селами Чижівка та Наталівка, що дозволить з’єднати напрямок якісним покриттям з автодорогою міжнародного значення М-06 Київ – Чоп.





Слідкуйте за новими замовленнями на нашому Telegram-каналі

Підписатись

Підпишіться на наш Telegram-канал,
щоб слідкувати за новими замовленнями

Telegram-канал Зроблю!

Поділитися

Поділитися:

Відправити на сторінку:

Відправити посилання
на цю сторінку

Сервіс пошуку виконавців для робіт в промисловості