"Укрпошта" має намір комп'ютеризувати ще 1 250 сіл до кінця лютого 2022 року

2021-09-13

АТ "Укрпошта" планує до лютого 2022 року комп'ютеризувати ще 1250 сіл з населенням до 1200 осіб.

Про це повідомив гендиректор компанії Ігор Смілянський, передає Інтерфакс-Україна.

"Ми в цьому році запустимо ще 800 машин і в наступному ще близько 900. Тобто умовно кажучи, до кінця червня наступного року вся країна буде покрита пересувними відділеннями. Більш того, ми компьютерізіруем, я б сказав, напевно, до лютого 2022 року ще 1250 сіл ", - сказав він в інтерв'ю агентству.

Смілянський також повідомив, що компанія все ще перебуває на початку процесу створення інфраструктури, на якій можна буде запустити електронну комерцію. Для завершення цього процесу потрібно оновити IT-систему; закупити девайси, виходячи з вимог нової системи, і купити банк, який дасть можливість повноцінно обслуговувати цю інфраструктуру.

"У процесі запуску проекту (пересувних відділень, - ред.) Ми оцінили, що в великих селах робота пересувних відділень не оптимальна, їх можна комп'ютеризувати. Раніше комп'ютеризували все села з населенням понад 2 тис. Осіб, зараз ми переглянули цей параметр і опустили планку до 1 200 чоловік. В менших селах буде пересувне відділення ", - зазначив глава" Укрпошти ".

Він також зазначив, що коли в країні є цифрова інфраструктура, на ній можна запускати практично будь-яку послугу: наприклад, перепис населення можна запустити протягом місяця.

Слідкуйте за новими замовленнями на нашому Telegram-каналі

Підписатись

Підпишіться на наш Telegram-канал,
щоб слідкувати за новими замовленнями

Telegram-канал Зроблю!

Поділитися

Поділитися:

Відправити на сторінку:

Відправити посилання
на цю сторінку

Сервіс пошуку виконавців для робіт в промисловості